Despre noi

Cine suntem

Kima, companie suedeză cu peste 50 de ani experiență, este în prezent unul din liderii producătorilor de cabluri electrice încălzitoare și alte elemente încălzitoare din lume. Kima produce și distribuie cabluri încălzitoare în toată lumea, piețele cele mai importante fiind în Europa, Rusia și țările scandinave.

Cablurile noastre încălzitoare sunt de cea mai înaltă calitate și au o gamă largă de aplicații în care pot fi folosite. Aplicația de bază este încălzirea electrică prin pardoseala (a caselor, spațiilor comerciale, halelor de producție) având o plajă largă de domenii în care deservesc la un standard ridicat.

Kima produce inclusv o serie de cabluri încălzitoare destinate protecției la îngheț pentru zone exterioare, cum ar fi:

  • rampa de acces în garaj;
  • accese pietonale;
  • scări și suprafețe înclinate;
  • jgheaburi și burlane;
  • conducte și rezervoare exterioare;
  • degivrarea fundațiilor depozitelor frigorifice.

25 ani garanție pentru toate cablurile încălzitoare

Kima oferă garanție 25 ani pentru toate cablurile electrice încălzitoare, fapt ce atestă calitatea superioară a acestora.

Kima cercetează și devoltă tehnologia producerii cablurilor încălzitoare având și un control al calității, care este în acord cu normele europene SS-EN ISO 9001:2000. Mediul înconjurător este o prioritate pentru noi, produsele noastre fiind agrementate SS-EN ISO 14001:2004.


Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a descoperi noi soluții și tehnologii pentru a spori confortul dumneavoastră.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este aceea de a fi un partener de încredere în schimbarea conceptului de încălzire a locuinței.