Incalzirea prin pardoseala este solutia cea mai eleganta, neinvaziva si eficienta de incalzire a unei locatii fie ca este vorba de casa, birou sau hala industriala. Sistemele de incalzire cu cabluri incalzitoare se pot monta in orice tip de pardoseala, indiferent daca aceasta este podea de beton, parchet, gresie, faianta, lemn sau alte materiale.

SERVICII COMPLETE

Kima ofera sisteme complete de incalzire prin pardoseala si anume cabluri incalzitoare, covorase incalzitoare, termostate pentru reglarea temperaturilor si gama completa de accesorii pentru instalare. Sistemul odata montat se opereaza foarte usor prin apasarea unui buton la nivelul termostatului.

CONFORT

Incalzirea prin pardoseala ofera un nivel termic optim, pentru ca are la baza un principiu simplu, aerul cald se ridica (fiind mai usor) si in acest fel si caldura degajata de pardoseala va fi uniforma pe toata suprafata. Comparativ cu sistemele clasice de incalzire (radiatoare, calorifere, sobe pe gaz) care degaja caldura in imediata vecinatate si la nivelul corpului, incalzirea prin pardoseala cu cabluri electrice incalzitoare ofera un confort sporit, randament mai mare si fara disconfort la nivelul picioarelor. Acest sistem de incazire este recomandat celor care sufera de astm sau bolii respiratorii, pentru ca nu degaja in aerul camerei gaze rezultate in urma arderii, nu ridica praful, iar in cazurile unde sunt copii, acestia se pot juca linistiti pe o podea calda.

EFICIENTA

Incalzirea prin pardoseala este eficienta in consumul de energie pentru ca este un sistem reglabil cu ajutorul termostatului, care eficientizeza procesul si reduce costurile la energie electrica cu mult fata de un sistem clasic de incalzire. Prin sistemul de incalzire prin pardoseala se obtin cca. 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului.

Sistemele de incalzire prin pardoseala oferite de Kima sunt cele mai neinvazive, practic nu se vad, dar se simte efectul lor. Avand in vedere ca sistemul este ascuns sub pardoseala nu influenteza cu nimic suprafata de deasupra care poate fi mobilata si utilata dupa bunul plac. Un avantaj major al cablurilor incalzitoare este ca se raporteaza la suprafata de incalzit (metrul patrat), adica cablurile incalzitoare pot incalzi suprafete de 1-2 mp. la fel de repede ca si suprafetele de 100-200 mp.

Durabilitate la costuri de intretinere ZERO. Sistemele de incalzire prin pardoseala au rezistenta indelungata, si au perioada de functionare la fel de mare ca si casa (locatia) pe care o deservesc. Cablurile si covorasele incalzitoare au garantie de 10 ani.

9 AVANTAJE ALE INCALZIRII PRIN PARDOSEALA

  1. Pardoseala mereu calda pe toata suprafata
  2. Invizibila, singurul component la vedere este termostatul montat pe perete
  3. Cablurile incalzitoare odata montate nu necesita intretinere sau mentenanta
  4. Nu genereaza curenti de aer
  5. Nu usuca aerul
  6. Nu are zgomote de functionare
  7. Incalzirea va fi complet automatizata cu posibilitate de programare
  8. Durata de viata mare (estimata la cca. 100 de ani)
  9. Consum redus de energie fata de sistemele clasice