Aflati aici raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre produsele si serviciile Kima, explicate succint de catre unul dintre expertii nostri in incalzire prin pardoseala.

Daca aceste cabluri sunt incalzite, nu reprezinta un pericol la atingere?

NU. Sistemele de incalzire prin pardoseala care functioneaza pe baza cablurilor incalzitoare , nu reprezinta un pericol pentru ca sunt in totalitate inglobate in pardoseala, singurul element vizibil al sistemului este termostatul etalat discret pe perete.

Daca deasupra acestor cabluri se aseaza o greutate mare, exista pericolul deteriorarii acestora?

NU. Cablurile incalzitoare au in structura lor un invelis metalic conceput pentru acest tip de solicitari. Cablurile incalzitoare nu sunt elemente casante (rigide) deci se pot deforma elastic (sau chiar plastic), dar si in acest fel ele functioneaza.

Incalzirea prin pardoseala pune in miscare curenti de aer sau ridica praful?

Nimic mai fals. Incalzirea prin pardoseala cu ajutorul cablurilor incalzitoare este cea mai sigura metoda de incalzire pentru persoanele astmatice sau sensibile la praf, este ideala pentru copiii care se joaca pe jos si animale de companie.

Ce durata de viata au cablurile incalzitoare?

Cablurile incalitoare au garantie de 10 ani si o perioada de functionare (cca.100 ani) comparabila cu cea a imobilului (locatia) pe care il deservesc.