Servicii

Kima oferă sisteme complete de încălzire prin pardoseala și anume cabluri încălzitoare, covorașe încălzitoare, termostate pentru reglarea temperaturilor și gama completă de accesorii pentru instalare. Sistemul odată montat se operează foarte ușor prin apasarea unui buton la nivelul termostatului.

Încălzirea prin pardoseală este soluția cea mai elegantă, neinvazivă și eficientă de încălzire a unei locații, fie că este vorba de casă, birou sau hală industrială. Sistemele de încălzire cu cabluri încălzitoare se pot monta în orice tip de pardoseală, indiferent dacă aceasta este podea de beton, parchet, gresie, faianță, lemn sau alte materiale.

Încălzirea prin pardoseală oferă un nivel termic optim, pentru că are la bază un principiu simplu, aerul cald se ridică (fiind mai ușor) și în acest fel și căldura degajată de pardoseală va fi uniforma pe toata suprafața. Comparativ cu sistemele clasice de încălzire (radiatoare, calorifere, sobe pe gaz) care degajă căldură în imediata vecinătate și la nivelul corpului, încălzirea prin pardoseală cu cabluri electrice încălzitoare oferă un confort sporit, randament mai mare și fără disconfort la nivelul picioarelor. Acest sistem de încăzire este recomandat celor care suferă de astm sau bolii respiratorii, pentru că nu degajă în aerul camerei gaze rezultate în urma arderii, nu ridică praful, iar în cazurile unde sunt copii, aceștia se pot juca liniștiti pe o podea caldă.

Încălzirea prin pardoseală este eficientă în consumul de energie pentru că este un sistem reglabil cu ajutorul termostatului, care eficientizează procesul și reduce costurile la energie electrică cu mult față de un sistem clasic de încălzire. Prin sistemul de încălzire prin pardoseala se obțin cca. 24-25℃ la baza podelei, 22℃ la nivelul corpului și 20℃ la nivelul tavanului.

Sistemele de încălzire prin pardoseală oferite de Kima sunt cele mai neinvazive, practic nu se văd, dar se simte efectul lor. Având în vedere că sistemul este ascuns sub pardoseală nu influențează cu nimic suprafața de deasupra care poate fi mobilata și utilată după bunul plac. Un avantaj major al cablurilor încălzitoare este că se raportează la suprafața de încălzit (㎡), adică cablurile încălzitoare pot încălzi suprafețe de 1-2㎡ la fel de repede ca și suprafețele de 100-200㎡.

Durabilitate la costuri de întreținere ZERO. Sistemele de încălzire prin pardoseală au rezistență îndelungată și au perioadă de funcționare la fel de mare ca și casa (locația) pe care o deservesc. Cablurile și covorașele încălzitoare au garanție de 25 ani.

9 avantaje ale încălzirii prin pardoseală

  • Pardoseală mereu caldă pe toată suprafața
  • Invizibilă, singurul component la vedere este termostatul montat pe perete
  • Cablurile încălzitoare odată montate nu necesită întreținere sau mentenanță
  • Nu generează curenți de aer
  • Nu usucă aerul
  • Nu are zgomote de funcționare
  • Încălzirea va fi complet automatizată cu posibilitate de programare
  • Durată de viață mare (estimată la cca. 100 de ani)
  • Consum redus de energie față de sistemele clasice

Proiectare

Prin serviciile de proiectare pe care le oferim, vă furnizăm informațiile și instrucțiunile de care aveti nevoie pentru implementarea și realizarea unui sistem electric de încălzire sau degivrare, informatii precum:
– planuri în format “CAD” sau “pdf”
– listă de cantități
– caiet de sarcini
– instructiuni de instalare
– instructiuni de utilizare și exploatare

Montaj

Oferim servicii de montaj pentru toata gama de aplicații și produse pe care le detinem.
Echipele proprii de montaj au instruire specifică și experiența în domeniul sistemelor de încălzire și degivrare astfel încât fiecare executie să poata beneficia de o garanție extinsă.
Echipele de montaj beneficiază de echipament și scule de ultima generație, iar montajul se realizează cu cel mai bun randament.

Identificare și remediere defecte

Pentru cazurile în care sistemul electric de încălzire în pardoseală sau degivrare este afectat în timpul executării lucrărilor ulterioare (turnare șapă; pavare; finisaj) sau în cazul în care acest sistem a fost avariat prin intervenție intenționată sau accidentală, deținem un detector fabricat de KIMA cu ajutorul căruia putem identifica avariile de orice natură cu o rata de succes de 98%.

Asistență tehnică

Dacă doriti ca instalarea sistemului să fie facută de către echipa dumneavoastra de instalatori (în regie proprie), puteți apela la unul dintre specialiștii noștri care vă poate asigura supravegherea și instruirea pe perioada montajului astfel încât normele de bază ale instalării sistemului să fie respectate.

Mentenanță

Orice sistem implementat de către noi sau de către partenerii nostri, beneficiază de o atenție sporită asupra funcționării acestuia în parametrii standard. Asadar, periodic sau la o sesizare din partea beneficiarului, echipele noastre se deplasează la fața locului pentru a masura și monitoriza parametrii de funcționare ai sistemului.
În cazul constatării unei anomalii de funcționare, se va cauta soluția cea mai bună și cea mai rapidă pentru a elimina problema. Sistemele noastre beneficiază de revizii gratuite în primii 5 ani.

Garanție și post-garanție

Garanția este oferită de producător prin reprezentantul unic local. Întrucât produsele sunt de cea mai înaltă calitate, beneficiaza de o garanție mare. De ex: cablurile electrice încălzitoare au o garanție de 15 de ani; electro convectoarele au o garanție de 25 de ani.
Garanția se aplică pentru orice produs, indiferent de cine a fost montat, atât timp cât produsul nu prezintă anomalii de funcționare și nu s-a intervenit mecanic asupra lui. Post-garanția se aplică în celeasi condiții precum garanția, iar costurile de intervenție vor fi suportate de către beneficiar.